martes, 23 de noviembre de 2010

Jornades antifeixistes 20-N. Recuperem la memòria, Lluitem contra el feixisme.

Valencià
El passat divendres 19 de novembre començaren les jornades antifeixistes organitzades per Valencia Antifeixista. El mateix divendres, començaren amb un concert al C.S.O. Proyecto Mayhem, amb els grups Golpe bajo, Atzembla, Vagos y maleantes y Kisap.
El dissabte 20-N, a les 19.30h de la vesprada, estava convocada la Manifestació Antifeixista.
Es congregaren al voltant de 350 persones. La manifestació va eixir des de les Torres de Serrans i va transcórrer sense cap incident, malgrat la presència policial, fins a les mateixes portes de l'Ajuntament valencià. Els i les antifeixistes corejaren lemes contra els nazis, en repulsa al govern valencià i espanyol i feren especial èmfasi en el record als companys morts en mans feixistes. Repetidament es corejà: "Carlos, hermano, nosotrxs no olvidamos", "Guillem Agulló, ni oblit ni perdó", “vosaltres feixistes sou els terroristes”, entre d’altres. En arribar davant de l'Ajuntament es va procedir a cremar una bandera espanyola franquista.
En acabar l’acte, la policia nacional va seguir a un grup de manifestants pels carrers de la ciutat provocant-los i amenaçant-los. Finalment el grup de persones varen poder evitar l’assetjament policial.


Castellano
El pasado viernes 19 de noviembre empezaron las jornadas antifascitas organizadas por Valencia Antifeixista. El mismo viernes empezaron con un concierto en el C.S.O. Proyecto Mayhem,con los grupos Golpe bajo, Atzembla, Vagos y maleantes y Kisap.
El sabado 20-N, a las 19.30h de la tarde, estaba convocada la Manifestación Antifascista.
Se congregaron alrededor de 350 personas. La manifestación salió desde las Torres de Serranos y transcurrió sin ningún incidente, pese a la presencia policial, hasta las mismas puertas del Ayuntamiento valenciano. Los y las antifascistas corearon lemas contra los nazis, en repulsa en el Gobierno Valenciano y Español e hicieron especial encapié en el recuerdo a los compañeros muertos en manos fascistas. Repetidamente se coreó: "Carlos, hermano, nosotrxs no olvidamos", "Guillem Agulló, ni oblit ni perdó", “vosaltres feixistes sou els terroristes”, entre otros. Al llegar ante el Ayuntamiento se procedió a quemar una bandera española franquista.
Al terminar el acto, la policía nacional siguió a un grupo de manifestantes por las calles de la ciudad provocándoles y amenazándoles. Finalmente el grupo de personas pudieron evitar el acoso policial.


Crónica y fotografías realizadas por: La Plataforma
Concerts el día 19 al CSO "Proyecto Mayhem"Golpe Bajo


AtzemblaVagos y MaleantesKiSap


MANIFESTACIÓ 20-N

No hay comentarios:

Publicar un comentario